<div class="elfsight-sapp-05d06626-258d-4f23-9efc-168e39086f98"></div>

Despre Noi

Fondată în anul 2019, Belladress a devenit rapid un reper de eleganță și originalitate pentru ținutele de ocazie. Inspirată de o analiză aprofundată a nevoilor consumatorilor.

Ideea care a stat la baza înființării Belladress a fost simplă și revoluționară: oferirea unei alternative accesibile și rafinate la rochiile de mireasă tradiționale. Într-o perioadă în care rochiile casual albe din fast fashion dominau ceremoniile de cununie, noi am venit cu rochia de cununie midi. Aceasta a fost concepută pentru a fi nu doar elegantă și sofisticată, dar și practică și accesibilă, eliminând necesitatea ajustărilor costisitoare. Rochiile noastre au devenit rapid preferatele multor femei, fiind alese atât pentru ceremonia de cununie, cât și pentru nuntă.

Datorită designului inovator și materialelor premium folosite, rochiile Belladress au câștigat rapid popularitate, fiind exportate în Uniunea Europeană, Statele Unite și la nivel internațional. În 2021, am extins activitatea noastră în România, inaugurând atât un magazin fizic, cât și unul online sub brandul BELLADRESS România.

Produsele Belladress sunt realizate exclusiv de către noi, în condiții echitabile, distinct de industria fast fashion. Utilizăm materiale premium de cea mai înaltă calitate, iar majoritatea proceselor de producție sunt realizate manual, conferind fiecărui articol un rafinament aparte.

Începând cu anul 2024, toate produsele noastre vor fi fabricate exclusiv în România, conform standardelor riguroase ale Uniunii Europene. Ne dorim să răsplătim fidelitatea clientelor noastre nu doar cu produse de ocazie, ci și cu articole de zi și office, menținând și îmbunătățind continuu calitatea superioară a creațiilor noastre.


Suntem onorați să fim alături de clientele noastre în fiecare etapă a vieții lor, oferindu-le produse care să le însoțească cu grație și stil.


Vă mulțumim că alegeți Belladress!